♥Pirret av en känsla...

Idag kände jag att jag var så jävla disträ? Var med Julia hela dagen och kände inte att jag kunde prata med någon annan idag. Konstig känsla... 
Vi drog iaf till Borlänge efter skolan, för jag håller på och letar efter de perfekta jeansen! WOW! Jag som hatar byxor... Men måste fan börja med det. Ett par svarta stuprörs har väl inte dödat någon? 
jag provade... Seriöst, 3 par på hm, 3 par på Kappahl, 1 par på Lindex, 3 par på Gina Tricot, 2 par på Cubus... Så 12 par! Och är väldigt sugen på dom på Gina! 
 
Shit, skriver en hel roman här. Äter glass. 
 
 

♥Livet leker väl?

Sitter hemmanu, efter två dagar i skolan! Dessa dagar har väl varit annat än stressande ;) 
Vad som har hänt sen senast? Inte mycket! Varit en sväng till Skövde... Haha! 
Men nu är allvaret igång igen och min youtube går på högvarv! Prenumerera på mig om ni inte redan gör det!
 

Körde lite extremare smink idag.. COOLT 
Bilderna kommer från min insta.
 
 
 
 

♥Tåget!

Sitter och trycker i mig en macka nu, så ska jag åka till tåget om 20 minuter! 
har finaste kjolen som mormor har sytt om (köpt på second hand) och gjort hängslen! Känner mig lagomt mysigt glass-färgad ;) 
 
 

♥Så jävla blött

Drog iväg och badade idag, var så jävla varmt. Så blev jag, mamma, Kjell och hundarna. Och vattnet va inte ens kallt? Mamma skrek dock. Badkruka...... ;) 
Åkte in mot stan för att köpa en hårfärg, men inte fan fanns det. Så åker in imorgon och kollar på Kicks :( 
 
 

♥Det värsta jag vet

Seriöst, mitt hår var så jävla perfekt när jag kom hem från Lettland. Men nejdu, det fick det ju inte vara. Känns så jävla surt just nu. Mina toppar är seriöst BRUNA. Jag vill bara lägga mig och gråta. Lär åka och köpa en rödaktig färg sen, för jag kan inte gå runt och se ut såhär. FUCK IT :(
Mitt löshår matchar inte en enda del av mitt hår...
 
 

♥Gottast

Här äter vi gott! Jag och Sara är ensamma hemma och passade därför på att göra godaste maten plus efterrätt! Hejho tjockisar som bara äter <3
 
 

♥медный шик - Chopper chic

Suttit och översatt den ryska texten på min hårfärg som jag köpte i Lettland. Men visste ju inte vilken av alla textbitar som faktiskt hörde till själva namnet på färgen, så översatte typ allt... Men! Copper Chic hette den tydligen, vilket inte hjälpte mig alls då deras färgkarta var helt annorlunda? I Sverige ligger orange på 7 och röd-orange på 7,4. Den ryska hette 131..
 
 

♥90's

Någon annan som kikade på 90's ikväll? 
Army of Lovers var iaf ett av de största samtalsämnet. Och jävlar i min lilla låda... En snygg Camilla Henemark, Alexander Bard med långt hår och utan skägg och Jean Pierre... Yngre! Haha ;) skrattar lite. Mycket. 
 
 

♥Masterchef

Sedan när tittar jag på masterchef? Det är ju så förbannat tråkigt! Men nu förtiden så kan jag tydligen fastna framför det... Fastän att matlagningsprogram är det värsta jag vet! Haha ;) 
menmen, jag som är trött som en... Sengångare? Drack en halvliter te och håller på att däcka. PUSS 
 
 

♥Sjuk?

Har nog tagit med mig någon Lettländsk sjukdom hem... Mår dåligt fysiskt. Trött och sliten, ont i kroppen, svullen hals och feber. 
WIHOOO 
Men vad gör man? Jo, man försöker lura sig själv att man mår bra! Men tyvärr så var jag inte lättlurad idag. :( 
 
 

♥Hårfärgning

Vi köpte billig hårfärg i Lettland, inne på Rimi som är motsvarigheten till Coop här i Sverige :) 
färgen kostade 1,79 Lats och det är ca 22 kronor! Så vi köpte på oss 3 färger och så la vi i den på båten, haha! 
så nu lyser inte mitt hår så jävligt längre ;) det är fortfarande orange, men inte så neon liksom.
 
 
 

♥Idag?

Är hemma igen ifrån Lettland! Kom hem igår runt 3 och det första jag gjorde var att ramla framlänges ner i sängen och somnade på en gång. Mamma väckte mig en gång vid 4 och sa hej och sen en gång vid 8 och frågade om jag fortfarande levde. Sov nog till 10 och åt en macka, kikade på tv och somnade igen. 
Klockan är nu hela 10:40 och jag vill GÖRA NÅGOT IDAG. Känner för att gå runt i butiker och kika, men inte handla... Haha ;) NÅGON SOM ÄR PÅ?!
 

sandralouiseisabelle -
RSS 2.0