♥IOS.7

Ja, nu har  ju IOS.7 uppdateringen släppts och de flesta har väl installerat det? 
Tycker verkligen att den nya designen är superful :(
Gillar inte uppdateringen alls. Möjligtvis kamerans nya funktioner och den nya låsskärmen.
Men jag tycker att den här ser mycket "billigare" ut! Den andra var mer "lyxig", eller hur man säger.

Vad tycker ni? 



♥Duktig!

Ställde väckarklockan på 09:00 eftersom att jag börjar 11:05 idag, eller någonting sådant. Men eftersom att jag gick och la i ovanligt tidig tid, så vaknade jag, pigg som en lärka, 07:55
Nu så har jag hunnit ätit en rejäl frukost, vilket jag inte gjort på flera år innan skolan. Gjorde mannagrynsgröt, vilken blev misslyckad. Tog också en macka och ett glas med mjölk-saft :) BRA GJORT! 
 
Och nu är klockan bara 09:06 och jag ska väl börja göra mig iordning! Kikar på Grey's Anatomy på 11:an och tar det fortfarande lugnt. HIMLA BRA MORGON! 
 
 
Lagom plutig. 
 

♥Pengarpengarpengar...

Just nu är det massor av saker som planeras och ska betalas. 
Vi har ju först min spanienresa, sedan kommer alla studentsaker, så som studentkryssningen, studentmössan, balklänningen, balen... SHIT, säger jag bara!

Funderar på om det ens ät värt att följa med på tex kryssningen och balen... 



♥Wanties!

Älskar när det blir nya säsonger om året! Nya kläder, nya stilar och nya wanties :D Hmm.. Kan det vara så att jag gillar svart..? Och klänningar...?



♥Lejon?

La ut denna bilden på Instagram igår, för er som inte följer mig där ;) @sandralarm där! Kom hem sent igår efter rep + konsert ifrån 14:00-19:00 ungefär. Eller sent och sent, var jävlans trött iaf! Var extremt trött, sminkad som en transa och håret var trassligt! Kände mig verkligen som ett lejon korsat med ett rövhål! Men det höll tydligen inte mina följare där, med om! 

♥Piercingar!

Älskar verkligen mina piercingar och är sjukt taggad på att göra FLER! Har redan en tanke på vad jag ska göra next :) Bytte mina kulor på piercingar idag. Köpte dessa i stockholm för typ 2-3 gånger sedan jag var där ;) Tror att jag betalade 40(?) kronor för dem. Men de är superfina! Älskar att de matchar mina ögon :D Hade lagt dem i den lilla plastpåsen som man fick när jag köpte alltihopa, men hade tappat bort påsen! Men idag, idag så hittade jag den! :D Så passade på att byta till de fina kulorna. Men har inga silvriga stavar som passar, tyvärr. Men det får gå ändå :(

♥God mat!

Gjorde lite god mat nu innan kören! 
Brukar göra soppa och lägga i pasta, men hade bara en liten påse soppa kvar, så fick improvisera! Gjorde då istället pasta med sopp-sås haha :) 
Blev supergott :)



♥Potatis-face

Är lagomt jättetrött och sitter och försöker sminka mig! Men inte går det bra heller! Ser ut som en potatis i ansiktet :( 
Är konsert idag också, klockan 6 i Säter. Och rep ifrån klockan två :) Två heldagar, helt enkelt. Idag så kör vi nya kör-kläderna också. 

Fick bli myskläder nu, med finaste linnet! Så tar jag med ombytet. Måste ta och äta någonting nu också... Men det orkar man ju inte :( 
 
 
 

♥Skypesamtal

Låg uppe inatt och skype'ade ;) hur många har inte gjort den?! 
Iaf, vi blev ledsna och la oss "bredvid varandra" haha! Alltid lika kul.
Nu har vi en egen låt också. "Better days" med Nick Pitera :) 




♥Kören

Det är mycket kör just nu! Konserter varannan helg famöver. Men åker ju till Spanien i Oktober! Precis som förra året ;) Och då blev det en haul som var efterfrågad. Vill ni att jag gör det i år också? Inte mig emot liksom ;) 
 
Tillbaka till kör-snacket! Vi har som sagt, konserter nu framöver. En idag och en imorgon. Också rep under dagarna. Blir lite jobbigt nu, när jag faktiskt inte mår toppen, men jag kör väl på! Annars lägger jag mig i ett hörn och dör en stund ;) 
 

Jag och Frida ska åka måndag till måndag, då i Spanien och ha gos de två första dagarna! Vi två och massa skoj! Innan allvaret börjar och det blir körtävlingen. Förra året gick det superbra, så vi hoppas på samma i år! 
Menmen, mer snack om det senare :)
 
 

♥Fortsätter att ändra!

Varje dag så ändrar jag småsaker på bloggen! Först bakgrunden, sedan headern och infon... Men vad har jag ändrat den här gången? ;) SER NI DET?! 
 
Tycker att det är superkul att pilla på designen och just nu så är den rätt fin! Men som sagt, hatar faktumet att bakgrunden inte går ihop 100% på högra sidan och att min header är bajs. Haha ;)  
 

Jag har bloggat väldans bra de senaste dagarna, eller hur?! Inte igår och idag möjligen, men annars så har jag faktiskt uppdaterat i genomsnitt 4 gånger om dagen! Och det märks verkligen, för min statistik bara skjuter i höjden så fort jag bloggar ;) 
 
 

♥Lite nere?

Jag var hemma och låg i sängläge hela dagen igår! Menmen, mår man inte okej så gör man inte :)
 
Idag så blev det en kort dag med en rolig gitarrlektion på morgonen, en lite mindre rolig musik&gehörslära-lektion och sedan gemensam inso (vilket var superkul!) innan lunchen :) Efter lunch blev det en relativt kort naturkunskap, vilket var... intressant? Och sista lektionen blev i princip inställd eftersom vi var 2 pers där. Julia kom iaf och så blev vi ändå bara två i slutet :) Vi fick se en rätt bra film iaf, medan vi väntade på bussen! 
 
Det superkuliga (åh, fint ord) var att vi övade till en spelning som vi ska ha! Och vilken låt ska vi köra? Jo, Wannabe med Spice Girls
Jag = Ginger Spice
Frida = Sporty Spice
Mollie = Scary Spice
Julia = Baby Spice 
Sara = Push Spice 
 
Blir framträdandet inspelat så lägger jag upp det! 
 
 

♥Favoritserier!

Jag brukar alltid fastna för olika serier, så som böcker, filmer och tvserier! Älskar att ha någonting att följa och ha med mig ett tag :) 
Nu äntligen så har jag hittat en ny favorit! Suburgatory, såklart :D 
Tog fram bilder, så här har n mina favorit-tvserier! :)
 
 

♥Härligt?

Musikalsnack och snacks är min melodi idag. Vi kör film idag på estetiska kommunikationen, har jag hört. Så vi köpte inte alls godis tills dess... ;) 
Ska iväg på kören sen också, men ska inte vara med och sjunga. Mår inte prima än och det är la inte smart att nöta mer på rösten när den redan är kass, ju sämre blir den. LOGISKT. Men det blir nog bra ändå :)
Ska ta och gå upp till rektorn/eller någon och kika efter en ledighetslapp också. Glömt att ta itu med det! 
 
Verkligen, jag är så sjukt otaggad på allt just nu! Kikar på Suburgatory och drömmer mig bort. Men det vill inte fungera som det ska. Skitdator! Sen om 15 minuter så blir det Idol! Vilka är era favoriter? :)
 
 
Mina cambilder är aweseome. Tyst.
 

♥Varför?

Vad gör man? Får man säga ifrån? Även fast jag inte har rätten?
Om det inte är mer än... Gillar? Eller det är inte ens det. Mitt svamlande är överväldigande. Behöver någon. 
Ni förstår inte alls vad jag vill få fram, men det gör inget!

Är på kören just nu och sjunger inte, för jag är inte på topp. Blir väl Idol(?) när jag kommer hem! Inte taggad på Torsdag :) 



♥Klockan 11!

Börjar inte förrän 11 idag, så sitter här och bloggar 10:17 och kikar Suburgatory! MIn nya favoritserie ;)
Ska ta och kasta i mig någonting och så sätta mig i bilen mot skolan! 
Har nog en kort dag idag, eller? Minns inte. 

Har så flottigt hår att jag dör, men försöker avvänja mitt hår till tvättning :(
 
 
 

♥Ny mobilapp!

Har inte gått blogga ifrån mobilen ordentligt, förut. Mobilappen har varit helt värdelös! Så fort man försökte klicka sig in, då kraschade den! 
Men nu har de fixat den väldans bra! Hittills har jag verkligen ingenting att klaga på! Man kan kolla upp allt, enkelt ladda upp bilder och tidsinställa! Plus det faktum att du kan använda olika snitt på din text! Så himla behändigt och jag älskar det :D 

Använder ni också er av "blogg.se" som plattform för era bloggar? Ladda ner den nya appen! Lovar er att ert bloggande kommer att bli såååå mycket lättare! :)




♥Gofika!

Blev en mysig dag med fina Bina! Först en fika med macka på ett av fiken i stan, med massor(!) med snack och sedan drog vi hem till Emelie och fika gofika där. :) 
Har lagt upp en video också, "Room tour"en som jag snackat om tidigare och planerar att göra "Makeup collection" imorgon :) Mått bajs idag, däremot. Har mensvärken från helvetet! Att man ska behöva leva med det! ;) 
 
Får se hur jag mår imorgon, om jag stannar hemma eller inte. Inte ens smärtstillanden har hjälp magen eller min huvudvärk. BLÄ
 
 
 
En gammal söt bild! 

♥Möte med kusinen!

Har religion i skolan just nu och räknar ner minuterna tills det blir lunch. Har sånglektion på eftermiddagen, men ska prata med min lärare om vi kan göra någonting annat. Min röst och hals är helt knepiga. Gör ont i lungan att andas? Aja, hoppas vi kan hitta på någonting bra :) 
 
Sedan drar jag in till Avesta och hämtar Sabina på hennes skola och tar en sväng på stan. Mysigt! Längesedan vi sågs nu och ska ge henne sitt pass som hon glömde i min väska när vi åkte till Lettland ;) 
 
 
 
 
Bilder ifrån tidigare. 

♥Naglar

Satte mig och målade naglarna mitt i allt igår! Ville ha någonting lite roligare än bara enfärgade denna gången. 
Så körde med lite vita prickar på de orangea naglarna. Orange har blivit min signaturfärg nu, haha. Och min mammas... Så vi matchar nästan alltid ;) 
 
Vad tycker ni? Blev de fina? Fick komplimang av vår naturkunskapslärare, hahaha... 
 
 

♥Room tour?

Såhär är det, att min mest förfrågade video just nu är "Room tour"! Och eftersom att jag städar som en riktig skurtant just nu, så ska jag försöka förfylla det imorgon! Annars så får det bli på Onsdag eller så :) Den lär iaf komma upp senast på torsdag-fredag. :) 
 
Visst känns det skönt när man börjar se golvet i sitt rum och man hittar alla hårsnoddar och hårnålar som man trodde var spårlöst borta?! Alla ligger ju på golvet! :D Så börjar dina hårnlar och snoddar sina? Ta och kika på golvet ;) 
Blev en liten om-möblering, ombte av kläder på hängaren och en golvstädning + organisering i garderoben! I rummet har jag fått bort det mesta ifrån golvet iaf.. Men jag kämpar på! Och kikar på "Det okända" samtidigt, haha. 
 
Hur spenderade ni er måndagskväll? :D
 
 

♥Städa? Vad är det?

Jo ni, städningen står verkligen still. Vill bara kasta allting i en stor soptunna och sen är det färdigt! Men det går ju inte riktigt...

Vill:
  • städa
  • byta kläderna på hängaren (från sommarkläderna till lite mer höstkläder)
  • möblera om lite smått 
  • tömma soptunnan och kasta soppåsarna! 
Önska mig lycka till ;)
 
 

♥Webcam

Ska städa rummet, men slängde ihop kläderna i en hög och sedan ledsnade jag. Ska fortsätta så fort Greys Anatomy börjar, så man har nå kul att kika på samtidigt!
Så jäkla mysigt när rummet väl är städat, men är inte på städhumör idag. Men av ska det bli. Snart! ;)
Tänkte rensa ur sminket också. Men det blir nog en annan gång!
 
Tjusigaste cambilden någonsin.
 
 

♥Godis, tal och lyckorus

Med Japp, analysering av tal och bus med Jonte, så är svensklektionen relativt bra! ;) 
Har extrem mensvärk och håller på att dö. Så går det när man slarvar! 
 
Slutar 14:25 och tar bussen 14:53 och i stan sen så står bilen vid busshållsplatsen. Sen hem och försöka ut och gå/springa typ. Om man orkar! 
 
 

♥Get ready with me

Jag bestämde mig i lördags för att pröva mig och göra en "Get ready with me"- video. Och om ni inte redan prenumerar på min youtubekanal (Sandra Larm) så ska ni få se den här på bloggen! 
Jag redigerade denna i timmar, eftersom att programmet inte gillar filformatet som jag har i kameran. Lär fixa ett annat redigeringsprogram...Men klar blev den och jag är nöjd! Är ju ändå mitt första försök. 
Hoppas att också ni gillar den! :)
 
 

♥Jobbar hårt som en sten

Har suttit flera timmar med att redigera en video som jag filmade igår. Det tar tid, om man säger så! 
Men jag kämpar på. Ska endast klippa, radera, kolla igenom, fixa övergångar, intro och musik. Vad har jag gett mig in på?! Tror ni att den blir bra? :) 
 
Ska ta och ställa en klocka och fortsätta med video nu, om den är färdigladdad. VI HOPPAS PÅ DET BÄSTA! 
Ha det så jävla pissbra! puss
 
 

♥Spelning!

Ska iväg till skolan senare och spela på kulturnatten! Ska ni också dit? Kom och kika! '
Min ensemble kommer att spela 4 låtar och jag sjunger på 2, spelar trummor på en och spelar piano+körar på sista :) Blir nog superbra! Om jag kommer ihåg texten till en av de som jag ska spela... Vi valde nämnligen den låten i Torsdags och har inte direkt hunnit lära mig den helt :o 
 
Efter det så blir jag kvar i Hedemora eftersom att det kommer att bli sent med spelningen, ihop-plock osv. Skulle egentligen till pappa efteråt, men blir verkligen jättestressigt för mig att åka fram och tillbaka :( Menmen, så kan det vara. Skolan måste gå före! 
 
Testade att sätta hästskor (formen på piercingen heter så) i läppen! Ser helt konstigt ut, haha! 
 
 

♥Hemma igen, eller?

Kom hem ifrån körhelgen som spenderats sedan igår eftermiddag. Har typ inte sovit någonting inatt. Gick och la mig vid... Kvart i 3? Tyckte Klara sa något sådant ;) 
Nu är klockan 15:33 och jag har precis duschat av mig. 
Mor och jag far till stan en sväng och handlade, fick ett par brallor/tights/jeggings (vad fan man nu vill kalla det) och så blev det thaimat! 
Ska ta och göra mig iordning nu och samtidigt göra en "GET READY WITH ME"-video till kanalen. Första gången jag ger mig på någon sådan! ;) 
 
Shit, gonatt på er! Eller inte.. 
 
 
En bild från ett fan, hon har ritat av mig! ♥
 

♥Reklamfilm!

Minns ni denna? En reklamfilm som vi gjorde i ettan, haha. 
Vi var i 3 grupper som blev tilldelade varsin produkt som vi skulle sälja genom en reklamfilm! Vi hade då "Roadkill burgare" och min bror hjälpte oss att klippa ihop och redigera filmen. Vi var också de enda som gjorde en filmad reklam, de andra spelade upp som teater! :) 
Ämnena var
  • Roadkill burgaren
  • iPhone med inbyggd rakmaskin
  • Paraply med helikopterfunktion
Ni kan ju tänka er hur roligt vi hade ;)
 
 

♥Designbyte!!!!

Nu har jag börjat ta tag i designen! Som ni nog ser ;) om inte, klicka på F5!! 
Vad tycker ni än sålänge?! Älskar verkligen bakgrunden, men blir så förbannad över att den inte går ihop helt! USCH!

Men en nystart kräver en ny design :D Så jag hoppas att ni gillar den här, som den är, sålänge :) Har ni några förslag/tips? Kommentera, så får vi se vad jag anser om dessa! Använder jag dem så länkar jag er! :) 
 
 

♥COVER - Joan Osborne

La upp denna på min youtubekanal för ett tag sen. Rättare sagt, den 22 Augusti :)
Men för er som läser min blogg och inte kikar min kanal, så kommer videon också här! Det är verkligen superkul att det fortfarande är trogna läsare som stannar kvar när jag inte bloggat på superlänge!
 
Hoppas iaf att ni gillar videon och om ni inte redan prenumererar på min kanal, gör det nu! ;) Sandra Larm @ Youtube
 
 

♥Skål for denna skutn

Skoldagen bara rusar! Kan ju också vara så att det är pga att vi bara har 3 lektioner på torsdagar ;) 
Vårat schema är faktiskt heltokej! Är bara på måndagar vi har 6 "lektioner" och resten är det 3-4 stycken bara! Förutom det att jag har min snglektion på tisdagar och mina gitarrlektioner på fredagar :) 
 
Hur ser erat schema ut? Är ni nöjda? :) 
 
 

♥Tjuvlarm

William har sjukt tråkigt och tjuvlarmet tjuter satan. TJOHOOO
 
William anser att han är bäst. Det kan diskuteras! ;) Fast vi är rätt eniga om att det inte är så. PUSS
 
 
 
 

♥Ligger?

Fick en påminnselse av en läsare att alla mina fullsize'ade bilder blir liggandes!
Förstår verkligen inte varför, men ska försöka hålla koll på det i fortsättningen! Nu när jag kommer blogga ifrån datorn så är det lite lättare, än bloggandet ifrån mobilen... Blogg.se-appen fungerar la inte, så fått köra blogg.se-hemsidan genom mobilen och det blev ju uppenbarligen bara bajs av det!
 
Kör nog en springtur imorgon istället. Blev pissmörkt utomhus nu, så vågar inte gå ut :( jag har nog värsta mörkerskräcken
 
 
Skrivet 20:40
 

♥Relativt skönt?

Måste ju säga a det känns sjukt bra med en fungerande dator! Min dator är helt jävla stendöd, så i jämförelse är till och med denna cpdator värsta highteccccccc!
Att kunna sitta och skriva, söka och lyssna utan att det hackar, laddar eller hänger sig. PUSS PÅ DIG MIN FULA DATOR!
 
Funderar på att ut och springa nu innan det blir svart ute.. Klockan är ju ändå bara 20:32.
Frågan är bara om jag ens klarar av att springa med den här träningsvärken? Får väl gå isåfalll...
Dessa problem är så himla viktiga och svåra! ;)
 
 
 

♥Dator!

 
Idag så fick vi äntligen våra datorer från skolan. Inte direkt de bästa... Begagnade och vissas funkade inte ens!
Som om inte det vore det värsta, så fick vi fulast ryggsäcken att ha väskan i! ;)
Menmen! Den ska ju funka till undervisningen. Det värsta är att den inte kommer att göra det. Den har inte kapacitet nog att kopplas in i våra "kanoner", de kan inte ta alla de programmen vi behöver och massa bajs... Men vi får kämpa på!
 
Sitter hemma nu och käkar yoghurt, haha. Tror att jag har feber, för mår fan inte najs. Plus att jag har träningsvärk i knäna ifrån gårdagens intervaller... MEN JAG LEVER JU :D
 
 
 
 
 

sandralouiseisabelle -
RSS 2.0