♥La Rättvik

Snabbinlägg ifrån Rättvik och Classic Car Week - CCW.
Har inte kunnat uppdatera pga att jag är här, men från och med torsdag så kommer bloggningen att bli som vanligt igen ;)

Tänkte ge er en liten bild nu och så kommer resten senare! Men det funkade la inte:)


♥En rundvandring..

..i mitt rum! 
Här kommer den förfrågade videon om att visa mitt rum ;)
 
 

♥Sminkvideos!

Skulle bara vara en, men minnet på mobilen tog slut så var tvungen att gå in och radera en massa. Men fixade resten i nästa video ;)
 
 
 
Jag har världens finaste dubbelhaka, det har inte ni ♥
 
 

♥Video ifrån i söndags ;)

Slöprat i herbret hos pappa med en fegis till Sabina ;)
 
 

♥Om-målade!

Målade om de rosa till svarta ;) love them! Kommer att komma upp videos senare idag och har även förfixat några till senare i veckan!


♥Myspys!

Jag och Bina kör mys fullt ut! Stugsovande, pajbakning, nagelmålning, promenerande, bärplockande, rabarbersätande, kattgosande och kortspelande tas till en ny nivå! ;) inatt blir det stuga, i morgon fyller brorsan och sen blir det rättvik på fredag! Så najs :D förfrågade videos kommer i morgon!


♥Sammanfattning av veckorna

Kommer sakna mitt fina jobb :(

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2677609/images/2012/pic_500d1ef59606ee3735000052.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2677609/images/2012/pic_500d1ef59606ee3735000052.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2677609/images/2012/pic_500d1efee087c35ee3000af5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2677609/images/2012/pic_500d1efee087c35ee3000af5.jpg" class="image">


♥Barngrupp och kastande!

Idag hade vi en Barngrupp på jobbet och då hade vi "action-painting" och för er som inte vet vad det är så är det att man har en stor duk på golvet och liksom kastar färgen på den. ASKUL! Jag gjorde lika mycket som barnen ;) var till och med grön i håret efteråt! Så klädde mig som en 50-tals sjuksköterska.. Haha! Och Micke avslutade dagen med att fippla med rubrikskuben så den sprack... Haha, dör lite..


♥Min drog!

Jag älskar c-vitamin brustabletter! Verkligen ÄLSKAR! Det bästa som finns. Och vaddå bara 1 om dagen, vill ha fler! ;) köpte ny smak idag, hallon!


♥Nudå!

Så plockar vi ur håret och tar oss en dusch!


♥Vad jag gör om dagarna!

Som sagt, så städar jag mest och så. Cicci och jag brukar göra städningarna roligare! Och därför tänkte jag visa min kärlek till sopsäckar. JAG ÄLSKAR SOPSÄCKAR. Låt mig bo i en sopsäck bara...


♥Got to go!

Nu drar jag strax till jobbet i min snygga (nej) röda skjorta! Egna namntagen är på, rakluggen återigen framme, så nu är det bara att köra! ;) tar prinsessan dit och så hem till pappa efter jobbet, sen är det bara att ta prinsessan hem igen!


♥Haul!

Haul-video för vad jag köpte idag ;)
 

♥Hemma igen!

Nu har vi fikat och så och mamma har fått sina presenter, vilket blev jättebra! Köpte en "fika-bricka" också som hon fick! Köpte (och fick) också lite kläder som jag tänkte visa senare (eller i morgon) i en Haul ;)


♥Grattis på födelsedagen!

Idag blir min bästa mamma hela 43 år! 
Jag älskar dig av hela mitt hjärta, hoppas att du vet det. 
 
Jag gjorde en video till henne, där jag sjunger hennes favoritsång :-*
Ängeln i rummet - Eva Dahlgren
 
 
 
 

♥Helt sjukt!

Precis som igår, så började det regna precis när jag kommit innanför dörren efter min promenad! Hann bara fixa i ordning en c-vitamindryck så börjar det regna även idag! Snacka om timing...


♥Hurtbulle!

Fortfarande rätt nyvaken och seg.. Så jag tar mig ut på en powerwalk! Duttig chey liksom.. Ser ut som en rumpnisse, dör!


♥Och så var det samma visa igen..

Har ju pratat rätt mycket om att jag håller på att bli blond för att kunns färga håret turkost i höst. Men när vi var i Västerås förra helgen så provade jag en turkos peruk och jag passade verkligen inte i det!
Visst, det är stor skillnad på att faktiskt färga sitt eget hår mot en peruk. 
Men jag funderar på om det ska bli ljusrosa ist.. Och kanske göra inslag med turkos ist för turkos med inslag av rosa..? För jag blev verkigen sjukt avskräckt till att färga det turkost efter det där :(
 
 
bilder ifrån då mitt hår var sjukt rosa, 
fast vill isf ha ljust rosa 
 
 
svartrosa;
 

♥Lite sminksnack!

Ja, min tröja är jättetrasig ;) men den är sjukt skön att gå hemma i + att jag inte har hjärta att slänga en Hello Kitty-tröja..
 
 
har charmigaste dubbelhakan ♥

♥Naglar pågång!

Har gjort riktiga barbie-naglar! Men är bara klar med ena handen ;) får se hur lång tid det kommer ta men andra.. Video om mitt vardagssmink kommer sen :)


♥Bleker bort den

Nu försvinner min utväxt och det gula.. Tog en bild när det precis var i och efter typ 10 minuter, den här blekningen ska jag definitivt köra med fler gånger! ;) Visar er resultat senare! Eller imorgon när det är fixat och så, vi får se ;)


♥Jag utan mitt löshår och utan smink!

Tar ur löshåret och tar bort sminket! 
 
Har min sommar-jumpsuit med korta ärmar på mig!

♥Lite småprat ;)

En video till med lite småprat och svar på kommentarer! 
 
 
ja, jag är medveten om att jag sa sjunger 2 gånger...

♥Stickar!

Sitter och stickar på jobbet, en mössa kanske?! Har till och med gjort en egen rundsticka.. ;) Video kommer senare!


♥Valpisar!

Varit och gosat med Vicke och Isa's valpar idag! Vicke är ju våran hund då. Och en av dom kommer förmodligen att flytta hit. Jag och mamma har funderat på namn, då vi vet att vi vill ha en hane, och har nog bestämt oss för ett namn, iaf! Ville!


♥En vlogg!

Här får ni en vlogg med outfit och en haul!
 
 
ni får gärna komma med förslag på vad för sorters videos ni vill att jag ska göra, för jag kommer kunna göra mer videos och så! Så får ni uppdateringar igenom det, bra va?!
 

♥Drar ner på stan!

Stan och By med mor min idag! 
Har lovat mamma att hon ska få välja sin födelsedagspresent, på sin favoritbutik. Snäll dotter!
Mamma brukar låta mig välja typ saker till födelsedagar/jul etc. så att jag ska få saker som jag vill ha ;) Så nu ska hon få göra detsamma! Tar med mig pengar av bror också, så att han också får vara med på presenten, liksom :)
 
Kör på lockar och så idag! Får se hur länge det vill vara lockigt dock.. Och total outfit får ni senare idag! 
 
 
repris bild, i brist på andra

♥FUCK YEAH

Klockan är 00:10 och jag har varit kissnödig i exakt 3 timmar (om 10 minuter..) men har ist bloggat. HARDCORE


♥Ett snabbt svar!

alva Om: Hey hoe, lets go
who´s the hoe?
 
 
Hej du, Alva. 
Jag tyckte att denna kommentar var lite rolig, eller vad jag ska säga! 
Tja, många horor finns det la, men det där var endast en ordvits. Haha :) 
 
Hatar den nya "svar-funktionen" på blogg.se så den kommer inte jag att använda mig av :)
 

♥Mitt jobb!

Tänkte berätta lite om mitt jobb ;) 
Jag jobbar på Avesta Art i Verket, i Avesta. Och det är jätteroligt, faktiskt! Iaf de dagar som det kommer mycket folk ;)
Och vad får jag göra? Jo, jag får t.ex:
  • stå i kassan
  • göra mackor
  • fylla på fika etc.
  • ha hand om konstverkstan och Bagdad
  • diska
  • städa toaletter
  • städa allt annat som behövs
Tja, det är la det mesta ;) Mycket städning och så, men det är väldigt enkelt arbete ändå. Men trött blir man om dagarna! Och mycket gående och stående så ryggen och fötterna tar lite stryk, om man säger så! 
Men känns så skönt att veta att jag faktiskt tjänar mina egna pengar som jag verkligen har slitit för. Asskönt ;)
 
Röda skjortor har vi också.. Med text på ryggen! Och så en egen namnskylt ;)
Lite reprisbilder på oss i skjortorna! Min är sjuuukt stor! Som ett sexmannatält ungefär.. Fanns 2 small, 1 xxl och 1 xxxl i herrstorlek! Och eftersom att jag är störst av oss så tog jag den största skjortan, liksom. Menmen, har annat under så det är helt okej ändå, när man har den uppknäppt ;)
 
I morgon är jag däremot ledig, men jobbar söndag. Så, som jag sa, så ska jag och mamma ha en slappis-dag så jag bara kan slappna av lite ;) 
 
 

♥Min dag började inte bra men fortsatte rätt chill.

Lockade mitt hår i morse, gick upp tidigare för att sätta i löshåret och lockade det. Kände mig om en jävla prinsessa! Bästa morgonen någonsin liksom, tänkte jag.
Tog på mig hjälmen och drog till jobbet och när jag var framme så var alla lockar urblåsta. Kul. 
Så har kört på en sidofläta ist.. Plus, min hårspray har tagit slut! Så i morgon så drar jag och mor till stan och fixar det plus hårfärg, i guess. Sen "Min lilla mormor och jag" också ;)
 
Har också hittat min nya favoritmat! En färdigrätt som mamma köpte till mig igår och idag! 
Eftersom att jag jobbar och så.. 
Det är pasta med tomatsås och mozarella! Jobbigt att jag är tomatallergiker, dock. Men jag klarar mig ;) Så gott att jag bara vill bada i det! ( ←wtf?Mmmmmmm....
 
 

♥Självklart!

Asdålig på att blogga. Men jag ska blogga fett mycket nu framöver! 
 
Men, som jag lovade! Pärlplattorna är ju självklart 3 av karaktärerna ifrån South Park, wich I love. Hatar Tobbe för det! Hans fel!
Och Emma ska få sig en länk för att ha gissat rätt ;)
Klicka på bilden eller namnet för att komma till hennes blogg!
 

♥Jobb jobb jobb

Kör på rosettfrisyr idag! Jobb jobb jobb, det är mitt motto, eller så. Sliter och så. Är kvar en halvtimme extra så får jag en halvtimmes sovmorgon i morgon :) skönt! Började blöda på tungan idag och det ville inte sluta alls.. Så min lösning var prisvärd!


♥Pärlplatteterapi

Suttit med mina pärlplattor hela dagen! Eller ja, sen jag kom hem ifrån jobbet ;) Fyfan, helt slut. Men har hunnit stryka en vända och nu är jag pågång med nya..! Mustascher bland annat.. Den som gissar rätt på vad ni tror att dessa är för något som växer fram, får en länk i morgon ;) (lottar ut bland de som svarar)


♥Dö biatch

Måste verkligen sova, ska jobba i morgon. Klockan är 23:06 och jag har en fruktansvärd halsbränna. Fuck life.


♥Trotsa inte, smek medhårs.

Jag tog mig en 45 minuters powerwalk i spöregnet! Jag älskar regn så jävligt! Och just idag kände jagat det var något jag behövde! Dock så har jag ont i ryggen, vilket inte blev bättre.. Och skorna förstörde min häl, så fick få sista 500m hem barfota :( Såg att förra inlägget hade failat, men ni förstår nog att det var ovårdat skulle blivit publicerat ;) Nu ska jag sätta mig och fortsätta göra pärlplattor! Ska kanske ha en tävling där jag kan lotta ut några färdiga sådana..? Vad säger ni om det?! Trött osminkad blöt.


♥Lyckan som uppstår när jag inser..

..att jag är ledig i morgon! Tack Micke, s såg det! Annars hade jag åkt dit helt i onödan i morgon! Eller om några timmar.. Klockan är snart halv 3! Vi kom hem för inte så länge sen, dock.. Har haft en helt okej dag. Träffade Christopher och lite så. Åt massa godis och päckel, skrattade utav bara helvete åt en karl och tittat på snygg grabb, mums. Seeeee miiiig.... Sitter nu och slöar, ska sova. Tagit ur löshåret (som blev rakt framåt kvällen..) och tagit bort sminket. Klädbyte har jag också hunnit med! Skrivit lite i min lista på saker att köpa också..... Nu ska jag sova, Godnatt.


♥Hey hoe, lets go

Nu drar vi la till Västerås ;) Kör på svarta byxor, mintgrön halvtranparent tröja och munk-halsband ;) Lockor i håret också!


♥Jag är en klad chey!

Köpte mig denna i måndags på Åhléns, så nu jävlar är jag nöjd ;) Funkar asbra och har använt den i princip varje dag.. Haha ;)


♥Nya naglar x2

Har hunnit gjort hela två nya nageldesigner den här veckan ;) Men de helprickiga gjorde jag på lösisar och har byggt med akryl på dessa nya! Som vanligt så är dom långt ifrån perfekta, men jag försöker iaf! Gör ert bästa i ett försök, så ska ni se att det inte är så lätt ;)


♥ÄNTLIGEN

Nu funkar appen igen så nu blire fart på bloggningen! ;) Promise! Har jobbat i princip hela veckan, är helt slut.. Men ledig i morgon, så då drar vi till Västerås på power meet ;) Har iaf fått tur med sällskapet under de här veckorna! 2 gamla vänner och nu en ny! Älskar er fina :) Ingen bild på Cecilia dock :(


sandralouiseisabelle -
RSS 2.0